Feyenoord wacht nog altijd op geld voor Stefan de Vrij: Lazio is Rotterdammers nog één miljoen euro schuldig

Feyenoord wacht nog altijd op een betaling van één miljoen euro van Lazio Roma voor het aantrekken van Stefan de Vrij in 2014. De Rotterdammers zijn gedeeltelijk in het gelijk gesteld door sporttribunaal CAS en krijgen nu de helft van het geëiste bedrag van twee miljoen euro.

Lazio Roma kocht de Vrij in 2014 voor ongeveer 8,5 miljoen euro van de Rotterdammers. Destijds werd afgesproken dat het transferbedrag in termijnen betaald zou worden. Bij één van de betalingen ging het mis: Feyenoord kreeg geen euro op haar bankrekening gestort, terwijl Lazio beweerde dat het geld wel degelijk was overgemaakt. Door een zogenaamde 'phishing mail' was er door oplichters twee miljoen euro buitgemaakt.

Feyenoord had geen boodschap aan de fout en eiste de twee miljoen euro op. Omdat de Italianen niet bereid waren te betalen, stapte de Stadionclub naar het CAS. Dit sporttribunaal heeft dus besloten dat de Rotterdammers recht hebben op één miljoen euro. 

Raymond Salomon, woordvoerder namens Feyenoord, laat tegenover het Algemeen Dagblad weten dat de Rotterdammers bezig zijn met verdere maatregelen om het totale bedrag binnen te krijgen.