'Naam AS Roma-verdediger op wensenlijstje Feyenoord'

Nadat eerder al de naam van Elias Cobbaut werd gelinkt aan Feyenoord, is daar nog een verdediger uit Italië bijgekomen. Feyenoord zou namelijk concreet zijn voor Matías Vina, die onder contract staat bij AS Roma. Het zou gaan om een huurdeal met optie tot koop.

Matías Viña

Dat weet het doorgaans betrouwbare 1908.nl te melden. Volgens het medium melden bronnen dat Feyenoord denkt aan Vina. De Uruguayaanse linksachter staat sinds de zomer van 2021 onder contract bij AS Roma, dat hem voor dertien miljoen euro overnam van Palmeiras. Vina speelde tot nu toe 36 wedstrijden voor AS Roma, waaronder de Conference League-finale tegen Feyenoord (1-0). Zijn optreden bedroeg wel slechts één minuut in de slotfase. Zijn teller in het nationale elftal van Uruguay staat op 24 optredens.

Feyenoord is na het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United trok op zoek naar een nieuwe linksachter. Mocht Vina naar Rotterdam vertrekken, dan zou het gaan om een huurperiode met koopoptie. De marktwaarde van Vina wordt geschat op 7,5 miljoen euro.

Ook interessant