KNVB verrast door 'onwenselijke zaak': 'Wij zijn in gesprek met FIFA om te kijken of we sluitingsdatum kunnen verlengen'

De KNVB is onaangenaam verrast nadat zij te horen kregen dat de Nederlandse transfermarkt een dag eerder sluit dan sommige topcompetities. De Nederlandse bond kwam hier pas achter toen Voetbal International had geïnformeerd. 

De Nederlandse transfermarkt sluit op 31 augustus, maar onder andere in Engeland en Duitsland is dat pas op 1 september. Dit kan enkel nadelig uiptakken, want mocht er nog een speler weggeplukt worden, is een vervanger halen onmogelijk. "Ik hoop dat dit zo snel mogelijk gerepareerd kan worden", reageert Marcel Brands tegenover VI. De KNVB heeft de club van dit nieuws op de hoogte gebracht en direct laten weten dat de kans klein is dat hier nog verandering in gaat komen.

"Het was al vervelend dat landen als Turkije en Rusland langer open waren dan Nederland, maar je wilt niet dat dit ook voor de topcompetities geldt", vervolgt de technisch directeur van PSV. "Wel vind ik het vreemd dat zij een dag langer open zijn. 31 augustus was altijd het uitgangspunt. Ik hoop in elk geval dat de KNVB dit kan herstellen". De voetbalbond heeft een verzoek bij de FIFA uitstaan.

De KNVB was verrast door Voetbal International. 'Het klopt dat wij er recent achter zijn gekomen dat er een verschil bestaat in de sluitingsdatum van de transferwindow die wij hanteren ten opzichte van een aantal andere bonden', blijkt uit een gegeven verklaring. 'Wij houden de datum van 31 augustus aan en een aantal andere bonden sluit een dag later, in de nacht van 1 op 2 september. Wij zijn verbaasd over dit verschil in sluitingsdatum. Het klopt ook dat wij nog in gesprek zijn met de FIFA om te kijken of we onze sluitingsdatum ook kunnen verlengen. Omdat de transferwindow al loopt, verwachten wij wel dat het moeilijk wordt om dit nog op korte termijn te kunnen realiseren'.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl