Wint Feyenoord opnieuw van CSKA Moskou? Fraaie quoteringen bij TOTO!

Feyenoord zal met vertrouwen naar Rusland afreizen voor het duel met CSKA Moskou. Afgelopen zondag vochten de Rotterdammers zich namelijk uit geslagen positie terug en werd er met 1-3 gewonnen van Fortuna Sittard. Feyenoord stond na 30 seconden met 1-0 achter en speelde 80 minuten met tien man. Bovendien won de ploeg van Dick Advocaat drie weken terug met 3-1 van CSKA Moskou. Lukt dat nu weer? Een nieuwe overwinning van Feyenoord op CSKA Moskou levert je een prachtige quotering op bij TOTO!

CSKA Moskou beleeft een moeizame Europese campagne

CSKA Moskou staat dan wel bovenaan in Rusland, maar in de Europa League wil het nog niet vlotten. Tegen Dinamo Zagreb en Wolfsberger kwam de ploeg van Viktor Goncharenko niet verder dan een gelijkspel en drie weken geleden werd er op bezoek bij Feyenoord redelijk kansloos met 3-1 verloren. Bovendien verliep de generale repetitie voor donderdag ook al niet best, want middenmoter PFC Sochi pakte een punt in Moskou (1-1). Feyenoord won juist de laatste vier officiële duels en is ondanks een flinke blessuregolf goed bezig. Bij een zege in Rusland vergroot Feyenoord het gat met CSKA Moskou tot vijf punten. De quoteringen maken een gokje op Feyenoord verleidelijk....

Klik op de linkjes en bekijk de quoteringen:

Feyenoord wint van CSKA Moskou (quotering van 3,30 euro)

Feyenoord verliest niet van CSKA Moskou (quotering van 1,67 euro)

Zo ging het drie weken geleden in De Kuip tussen beide ploegen (TEKST GAAT VERDER ONDER VIDEO)

Scoort Steven Berghuis tegen CSKA Moskou?

Steven Berghuis is dit seizoen in bloedvorm. De gedeeld topscorer van de Eredivisie was in de competitie al bij dertien doelpunten betrokken. Berghuis scoorde negen keer en gaf vier assists. Ook was hij in de met 1-4 verloren Europa League-wedstrijd met Wolfsberger trefzeker. 60% van zijn doelpunten vallen in uitduels en Berghuis neemt de strafschoppen bij Feyenoord, wat zeker niet onbelangrijk is. Afgelopen zondag was hij tegen Fortuna Sittard ook weer twee keer vanaf de stip trefzeker. Scoort Berghuis donderdag tegen CSKA Moskou?

Mooie quoteringen bij doelpunt Berghuis

Steven Berghuis scoort tegen CSKA Moskou (quotering van 2,85 euro)

Steven Berghuis opent de score tegen CSKA Moskou (quotering van 6,05 euro)

Berghuis tegen Fortuna Sittard twee keer trefzeker (TEKST GAAT VERDER ONDER VIDEO)

Feyenoord achterin kwestbaar

Feyenoord heeft vooral achterin flink wat problemen, want afgelopen zondag waren Uros Spajic, Tyrell Malacia, Ridgeciano Haps en Justin Bijlow afwezig. De laatste twee zullen er tegen CSKA Moskou zeker niet bij zijn en achter de naam van Spajic en Malacia staat nog een vraagteken. Het zorgt er wel voor dat de Rotterdammers de laatste weken verdedigend kwetsbaar zijn. Hoewel Feyenoord de laatste vier duels won, kreeg het in drie van de vier duels minimaal één treffer tegen. Dat CSKA donderdag scoort, is dus zeker niet uitgesloten, maar een overwinning van Feyenoord levert je dan alleen maar meer op. Gokje waard?

Feyenoord wint en beide teams scoren (quotering van 6,05 euro)

Beide teams scoren (quotering van 1,70 euro)

Weet jij het beter dan Andy? Kom dan maar! 

Klik op de afbeelding voor alle quoteringen bij CSKA Moskou - Feyenoord!

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl