Voorbereiding PSV seizoen 2021/22: oefenwedstrijden, trainingskamp en Champions League

De selectie van PSV gaat op trainingskamp in Duitsland. De Eindhovenaren bereiden zich opnieuw in Marienfeld voor op het nieuwe seizoen.

De eerste training vindt op 25 juni plaats op De Herdgang in Eindhoven. Amateurvereniging RWD Molenbeek is op 3 juli de eerste tegenstander in de voorbereiding. Zowel de eerste training als de oefenwedstrijd tegen RWD worden, vooralsnog, zonder supporters afgewerkt. 

Trainingskamp

PSV reist op 5 juli af naar Duitsland. De ploeg van trainer Roger Schmidt verblijft zes dagen op sportcomplex Klosterpforte. De Eindhovense club streek vorig seizoen tijdens de voorbereiding ook neer in Marienfeld. 

Er staan in Duitsland twee oefenwedstrijden op het programma. PSV kruist op 7 juli de degens Delbrücker SC. VfL Osnabrück is drie dagen later de tegenstander. De nummer twee van het afgelopen Eredivisieseizoen speelt mogelijk nog een extra oefenduel.

Champions League

Het Europese seizoen van PSV gaat op 20 of 21 juli van start, met een wedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League. Het is nog onbekend welke club tegenover de formatie van Schmidt staat.  

PSV voorbereiding seizoen 2021/22 trainingskamp oefenwedstrijden Champions League

Lees ook: Eerste training PSV seizoen 2021/22