‘Quinten Timber geniet interesse van zowel PSV als Ajax’

Quinten Timber staat niet alleen op het lijstje van PSV, zo weet Voetbal International te melden. Volgens VI wordt de middenvelder van FC Utrecht gevolgd door binnen- en buitenlandse topclubs. In een gesprek met het blad laat hij weten niet per se te willen vertrekken.

“Het is altijd leuk om te horen dat andere clubs geïnteresseerd zijn in je. Maar het is vooral de media. Ik probeer me vooral te richten op de play-offs en de wedstrijden die nog gaan komen. Daarna zien we het wel. Ik heb het enorm naar mijn zin bij FC Utrecht en ik ontwikkel mij prima.” Timber geeft zelf aan niet echt bezig te zijn met een vertrek. “Je moet altijd nadenken over de stappen die je gaat zetten, waar je nóg beter kan worden. Wat ik zeg: ik kan me hier nog heel goed ontwikkelen. We gaan het wel zien.”

‘Ajax richt pijlen op Timber bij vertrek Gravenberch’

Volgens Mike Verweij van De Telegraaf zit Ajax ook achter Timber aan. Beide partijen zijn geen onbekenden voor elkaar, zo speelde Quinten zelf jarenlang in de jeugd van Ajax terwijl broer Jurriën Timber nog altijd bij de club uit Amsterdam speelt. “Als er bij Ajax mutaties zijn op het middenveld, Ryan Gravenberch gaat weg, dan is het volkomen logisch dat Ajax daar werk van maakt.”