Feyenoord-aanwinst Yassin Ayoub doet belofte aan supporters: "Ik ga jullie trots maken"

Yassin Ayoub is vastberaden om te slagen bij Feyenoord. De Marokkaanse middenvelder, die deze zomer transfervrij overkwam van FC Utrecht, belooft de Rotterdamse fans dan ook om ze trots maken. "Ik hoop de supporters dus niet te teleurstellen."

Ayoub werd afgelopen donderdag officieel gepresenteerd in de Kuip tijdens de Open Dag van Feyenoord. De 24-jarige voetballer landde samen met andere Feyenoord-nieuwelingen per helikopter op het heilige grasmat: "Nee, ik vond het helemaal niet eng, maar juist best wel leuk om te vliegen", zegt hij tegenover Feyenoord TV. "Je kon hoog vanuit die lucht mooi naar beneden kijken. Het was heel mooi om mee te maken. Ik ben ook nog nooit eerder met een helikopter in het stadion geland. Voor alles is een eerste keer, ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken."

"Dat streelt je ego wel een beetje"

De kersverse Feyenoorder kan meteen al op veel steun rekenen van de fans: "Dat streelt je ego wel een beetje", lacht hij. "Daar ben ik eerlijk in. Het is mooi om zo'n onthaal te krijgen, want ik heb nog niks laten zien, ik heb nog geen officiële wedstrijd voor Feyenoord gespeeld. Ik hoop de supporters dus niet te teleurstellen, maar dat ga ik ook echt niet doen. Ik ga ze trots maken." 

Meer video's over Feyenoord bekijken? Geen probleem!