'Ten Hag houdt winterse schoonmaak bij Manchester United'

Eerder wam het bericht naar buiten dat Manchester United en Cristiano Ronaldo per direct uit elkaar zijn gegaan. De Portugese vedette maakte zich onder meer onmogelijk door zich uit te laten over (oud-) trainers, (oud-)teamgenoten en de club in een interview met Piers Morgan. Volgens Britse media is Erik ten Hag ook voornemens om afscheid te nemen van Aaron Wan-Bissaka om naar verluidt ruimte te maken voor de komst van een nieuwe rechtervleugelverdediger.

Ronaldo streek in de zomer van 2021 neer, maar kon gedurende zijn tweede periode op Old Trafford geen successen behalen met Manchester United. De Portugese ster presteerde in zijn eerste seizoen uitstekend, maar kwam na de komst van Ten Hag meerdere malen in de clinch met de Nederlandse oefenmeester. De vedette voelde zich naar eigen zeggen 'niet gerepecteerd' en had het gevoel dat hij werd 'geprovoceerd' door zijn coach. Dit leidde onder meer tot het weigeren van een invalbeurt tegen Tottenham Hotspur en een interview waarin Ronaldo niets of niemand spaarde en zichzelf uiteindelijk onmogelijk maakte bij Manchester United. De Engelse topclub en de Portugees hebben inmiddels de samenwerking per direct beëindigd en er wordt opnieuw volop gespeculeerd over de volgende stap van Ronaldo, die mogelijk naar Saoedi-Arabië kan vertrekken.

Ten Hag wil ruimte maken voor versterking

Het vertrek van Ronaldo gaat gepaard met het wegvallen van een flinke kostenpost aan salaris. Volgens Britse media bespaart Manchester United bijna 20 miljoen euro door het contract zes maanden voor de einddatum te beëindigen. De Engelse topclub wil daarnaast meer ruimte maken door rechtervleugelverdiger Wan-Bissaka te verkopen. Volgens The Telegraph wil Ten Hag met de transfer van de Engelse verdediger de komst van een nieuwe rechtsback en een nieuwe aanvaller mogelijk maken.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl