Valentijn Driessen: "Ten Hag is niet zo gelukkig met zijn aankopen"

Valentijn Driessen vindt dat Ajax Razvan Marin moet verhuren in januari. De middenvelder uit Roemenië kwam afgelopen zomer voor twaalf miljoen euro over van Standard Luik, maar wist nog niet te overtuigen in Amsterdam en zit vaak op de bank. Er is belangstelling uit België voor Marin. Zo zou Club Brugge de 23-jarige voetballer willen huren. Doen, zegt Driessen. 

"Erik ten Hag is niet zo gelukkig met zijn aankopen. Hij wilde ook graag Zakaria Labyad, maar dat is ook niet echt een versterking gebleken. Marin al helemaal niet. Dus als je hem ergens kunt stallen, stal hem maar. Dat wordt niks bij Ajax", zegt Driessen tegen 'zijn' krant De Telegraaf. De sportjournalist is niet onder de indruk van de komst van Ryan Babel naar Amsterdam. 

Babel

De international van het Nederlands Elftal wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van het Turkse Galatasaray. "Maar ja, Ryan Babel geeft een bepaalde zekerheid. Daar gaan Ajax, Ten Hag, Overmars en Van der Sar voor. Je wil zeker weten dat je er alles aan hebt gedaan om kampioen te worden en ver te komen in de Europa League", gaat Driessen verder.

"Dan kom je met Babel, je weet exact wat je krijgt en we moeten niet vergeten dat hij een jongen van de club is. Dat is de reden dat hij bereid was om geld in te leveren. Dat gaat ten koste van (Noa) Lang, op zich ben ik daar niet voor."