Lang zegt België vaarwel: "Volgend seizoen gaan jullie bidden dat er een Noa Lang rondloopt in België"

Noa Lang heeft via een bijzonder interview met Het Laatste Nieuws laten weten dat hij gaat vertrekken bij Club Brugge. De voormalig voetballer van FC Twente en Ajax wordt gelinkt aan Italiaans kampioen AC Milan en denkt zelf toe te zijn aan een nieuw avontuur.

Lang heeft tijdens zijn twee seizoenen in België voor twee soorten fans gezorgd: bewonderaars en haters. "Ik heb het Belgisch voetbal heet gemaakt. Zo denk ik oprecht", laat hij weten aan het medium. "Kinderen van zes-zeven jaar hier kennen Club Brugge nu. In Nederland kijkt men ineens naar jullie competitie. Dat was voor ik bij Club speelde niet zo".

Hij wist 26 keer het net te vinden en gaf 26 assists in 85 wedstrijden in het shirt van Belgisch kampioen Club Brugge. Hij is dan ook tevreden over zijn twee seizoenen in de Jupiler Pro league. "Geloof mij nou maar: België gaat me missen als ik weg ben. Ik heb jullie voetbal kleur gegeven. Volgend seizoen gaan jullie bidden dat er een Noa Lang rondloopt in België, die dan ook nog eens zo goed kan voetballen". De vleugelaanvaller is niet van plan om zich bij zijn volgende club anders te gedragen.

"Ik ben een entertainer. Mensen komen naar het stadion voor jongens als ik. En die vinger op mijn mond is een beetje mijn kenmerk geworden. Omdat ik weet hoeveel dat met mensen doet. Ik geniet bovendien wel van die sensatie". Waar zijn toekomst ligt, is vooralsnog onduidelijk. AC Milan wil Lang graag toevoegen aan de selectie, maar de aanvaller wil nog niets toezeggen. "Ik kan niet ontkennen dat Milan zeker interesse heeft, maar het is niet zo dat ik een persoonlijk akkoord of zo met ze heb", besluit Lang. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl