Laat Gakpo zich zien tegen de Arsenal-defensie? En weet PSV een resultaat te boeken in Londen?

PSV is afgereisd naar Londen voor het inhaalduel tegen Arsenal. Het duel werd eerder uitgesteld wegens het overlijden van Koningin Elizabeth, dus zullen de Eindhovenaren donderdagavond in Londen het opnemen tegen de koploper van de Premier League, de competitie waar Cody Gakpo afgelopen zomer naar toe kon. Lukt het de aanvaller om zich staande te houden op dit niveau? En kan PSV een resultaat boeken?

Advertorial! Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

PSV houdt Arsenal vaak op een gelijkspel

PSV en Arsenal stonden zes keer eerder tegenover elkaar. Deze ontmoetingen vonden allen plaats onder de vlag van de Champions League. Vier maal troffen de Eindhovenaren de club uit Noord-Londen in de groepsfase en twee maal in de knock-outfase. PSV wist in de knock-outfase in 2006/07 Arsenal uit te schakelen. De balans tussen de Eindhovenaren en de Londenaren is volgt: één maal winst voor PSV, drie maal gelijkspel en twee maal winst voor Arsenal.

PSV speelt gelijk op bezoek bij Arsenal (4.60)

PSV blijft scoren, ook in Europees verband

In Eindhoven wordt de defensie wel eens bekritiseerd, aangezien de verdediging van PSV slechts drie keer de nul wist te houden dit seizoen, maar voorin draaien de Eindhovenaren op volle toeren. Alleen Rangers FC, in de voorrondes van de Champions League, en SC Cambuur, in competitieverband, hielden de Eindhovenaren van scoren af. Lukt het PSV om te scoren tegen Arsenal?

Zet bij Jack's Casino & Sport's €1,- in en win 50x je inzet als PSV scoort

Cody Gakpo: felbegeerd door Premier League-clubs

Cody Gakpo besloot afgelopen zomer om loyaal te blijven aan PSV en kent een weergaloos seizoen. De aanvaller is bij maar liefst 24 doelpunten betrokken geweest en wordt vergeleken met Erling Haaland, die bij Manchester City op schot is. Gakpo stond afgelopen zomer in de belangstelling van diverse Premier League-clubs en deze interesse is niet afgenomen. Lukt het Gakpo om zich te laten zien tegen de verdediging van de nummer één van de Premier League?

Cody Gakpo scoort tegen Arsenal (4.35)