Gernot Trauner weer geblesseerd: Feyenoord denkt aan deze transfer...

Dinsdagochted 20 december viel Gernot Trauner geblesseerd uit op de training van Feyenoord. Hiermee worden de defensieve problemen steeds acuter. Feyenoord lijkt nu terug te grijpen op een oud transfer target en zou Mees Hilgers willen kopen van FC Twente.

Wat is er aan de hand met Gernot Trauner?

Hoewel Oostenrijk zich niet plaatste voor het WK vond er in november toch een trainingskamp van het nationale elftal plaats. Tijdens het trainingskamp raakte Trauner geblesseerd aan zijn heup. Hoewel de blessure leek mee te vallen is Trauner sindsdien niet stabiel inzetbaar. Zo moest er tijdens het trainingskamp van Feyenoord in Portugal zelfs een jeugdspeler worden ingevlogen. Daarna leek Trauner hersteld, maar nu blijkt dus dat hij weer geblesseerd is. Men weet nog niet hoe ernstig deze nieuwe blessure is. 

Probleem in Feyenoord-verdediging blijft

Met de nieuwe blessure zien we direct weer hoe kwetsbaar de Feyenoord-verdediging is. Inmiddels lijkt er toch minder interesse voor Geertruida dan gedacht, maar dat neemt de druk niet weg. Daarom komt Feyenoord volgens geruchten weer terug bij een oude favoriet van Arne Slot, namelijk Mees Hilgers van FCTwente. De speler heeft in Enschede nog een contract tot de zomer van 2023, maar de club heeft de optie om dit contract eenzijdig met een jaar te verlengen. De geschatte marktwaarde van Hilgers is volgens Transfermarkt.nl nu 4,5 miljoen euro. Toch is het de vraag of een transfer nu wel gaat lukken. In de zomer liepen gesprekken met FC Twente over de transfer van Hilgers namelijk nog vast.

Ook interessant