'Lozano en PSV zetten in op transfer, vraagprijs voor Mexicaan is bekend'

PSV staat niet onwelwillend tegenover een transfer van Hirving Lozano. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren zouden het geld dat ze voor de Mexicaan krijgen goed kunnen gebruiken.

De clubleiding van PSV zet in op een transfersom tussen de 35 en veertig miljoen euro, meldt het ED. De regerend landskampioen voelt zich overigens niet gedwongen om te verkopen, maar de club heeft jaarlijks één of twee grote uitgaande transfers nodig om een positief transferresultaat te schrijven. Een andere speler die volgens het Eindhovens Dagblad eventueel in aanmerking komt voor een overstap, is Steven Bergwijn. PSV hoopt de prijs voor Lozano te kunnen opkrikken op het moment dat meerdere clubs zich melden voor de diensten van de 23-jarige Mexicaan.

Lozano maakte de afgelopen twee eredivisieseizoenen zeventien doelpunten. Het seizoen van de aanvaller zit er overigens op. Hij raakte in het uitduel met Willem II (0-3 winst) geblesseerd aan zijn knie, al bleek er uiteindelijk niets echt kapot. Momenteel wordt onderzocht of hij met de Mexicaanse nationale ploeg kan uitkomen op de Gold Cup, volgende maand.