Overmars krijgt advies: "Welkom om een bal gehakt te eten op De Toekomst, maar daarna terug naar Duitsland"

Ajax-directeur Marc Overmars zei na een vraag in de Duitse pers dat Thomas Müller 'altijd welkom is' bij Ajax. Echter vinden Mike Verweij en Valentijn Driessen van De Telegraaf dat de Amsterdammers dit niet moeten doen. 

"Overmars zou gezegd hebben dat hij altijd welkom is, maar ik denk dat hij helemaal niet welkom is", steekt Verweij van wal in de podcast van zijn krant. "Die gaat natuurlijk eigen talenten en de spelers die ze nu hebben voor de voeten lopen." Driessen sluit zich hierbij aan. "Je moet die Müller helemaal niet willen. Ten eerste vind ik dat een verschrikkelijk vervelende vent. Hij is ook niet voor niks afgeserveerd bij het nationale elftal."

Driessen constateert ook dat Ajax sowieso weinig goede ervaringen heeft met Duitse voetballers. "We hebben Amin Younes en Heiko Westermann gehad. In de jeugd speelt ook nog een jongen uit Duitsland (Nicolas Kühn, red.), een zogenaamd toptalent, maar daar heb ik nog niks van gehoord", zegt Driessen, die Overmars er nogmaals van probeert te weerhouden om Müller over te nemen van Bayern München. "Hij is welkom om een bal gehakt te komen eten op De Toekomst, maar daarna moet hij weer snel terug naar Duitsland."