Scoort Linssen zondag zijn twaalfde goal van het seizoen tegen Sparta?

De Rotterdamse derby Feyenoord-Sparta wordt zondag om 12:15 uur afgetrapt in De Kuip. In de afgelopen vier wedstrijden edities vielen er 'slechts' zeven doelpunten. Welke quoteringen moet jij op het oog houden? Bet365 heeft de beste bets voor de derby van Rotterdam.

Houdt Feyenoord voor vierde keer op rij de nul tegen Sparta?

In de voorgaande vier onderlinge duels werden er nooit meer dan 2,5 goals gemaakt in een wedstrijd. Feyenoord scoorde in deze vier duels totaal zes keer en Sparta slechts één keer. De ploeg van Arne Slot kreeg dit seizoen pas negentien goals tegen... Het minste van de hele competitie buiten Ajax (5).

Sparta is dit seizoen de op één na minst trefzekere ploeg in de competitie (16), alleen PEC Zwolle (12) scoorde er (nog) minder dan het team van Henk Fraser. Sparta wist ook de laatste negen duels niet te winnen. Feyenoord daarentegen heeft sinds oktober pas twee keer verloren in de competitie.

Scoort gedeeld clubtopscorer Linssen voor de twaalfde keer?

Bryan Linssen en Guus Til zijn dit seizoen dé spelers bij Feyenoord als het gaat om doelpunten. Beiden scoorden dit seizoen al elf keer. Linssen heeft de laatste vijf wedstrijden echter maar één keer gescoord. Lukt het zondag wel weer?

Feyenoord-doelman vertrekt