'Hoever overtuigt door PSV, Eindhovenaren zien huurconstructie voor zich'

Na een gesprek met PSV is Ki-Jana Hoever overtuigd geraakt door de plannen van de Eindhovenaren. Volgens het Eindhovens Dagblad zou de rechtsback het namelijk wel zien zitten om naar Nederland terug te keren en vervolgens in het Philips Stadion te gaan spelen.

Het medium stelt dat het 'heel goed denkbaar' is dat PSV en Wolverhampton Wanderes elkaar vinden in een huurconstructie met optie tot koop. Ook een permanente transfer behoort nog tot de mogelijkheden. Daarnaast schijnt Ajax nog altijd een oogje in het zeil te houden, al zijn de Amsterdammmers niet dusdanig geïnteresseerd dat ze tot concrete actie zijn overgegaan. 

Hoever werd geboren in Amsterdam en doorliep de jeugdopleiding van Ajax. Nog voor hij het eerste bereikte, besloot hij naar Liverpool te vertrekken. Hier kwam hij naarmate de tijd vorderde meer in de picture, maar werd hij nooit een waardige selectiespeler. De Engelse topclub verkocht hem in 2020 aan de Wolves, waar hij afgelopen seizoen acht keer voor in actie kwam in de Premier League. 

Net binnen