'Chelsea-aanvaller gearresteerd na nachtelijke ruzie met (lingerie)model'

De Engelse boulevardpers pakte zondagavond uit met een schandaalverhaal over Chelsea-aanvaller Callum Hudson-Odoi. Wat is er gebeurd? De aanvaller werd, zo schrijft The Sun, 04.00 uur 's nachts opgepakt nadat hij met een sexy lingeriemodel thuis ruzie had gekregen.

Sexy lingerie

De 19-jarige Hudson-Odo had via social media een afspraakje 'geregeld' en de dame had de opdracht meegekregen om sexy lingerie te dragen. "Ze zag er heel glamourous uit, het type vrouw dat je vaak ziet bij Love Island", wordt één van Hudson Odoi's buren geciteerd door de boulevardkrant. "Ze had hele decadente Louis Vuitton-spullen bij zich."

Tekst gaat door onder de afbeelding

Coronavirus

Maar de avond verliep waarschijnlijk niet zoals de Engels international zich vooraf had voorgesteld. Volgens de Daily Mail kreeg hij in zijn penthouse in West-Londen ruzie met zijn afspraakje, die 's nachts de politie belde en een ambulance vroeg. Ze werd door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie deed zondag onderzoek in het appartement, maar verdere details ontbreken. Ook waarom de twee ruzie kregen is onbekend. Pikant detail: bij Hudson-Odoi werd in maart nog het coronavirus vastgesteld.

Eerder raakte Manchester City-verdediger Kyle Walker in Engeland in afspraak die een seksfeestje had georganiseerd.