Emotionele brief vrouw Chris Gyan aan Feyenoord-fans: "Bedankt lief Legioen!"

De vrouw van Feyenoord cultheld Chris Gyan, Anita Atta Gyan, heeft een brief geschreven gericht aan de Feyenoord-fans. Hierin bedankt zij de supporters, maar ook de directie en spelers waarmee de onlangs overleden Chris Gyan in het verleden heeft gespeeld. Deze brief deelde zij met Michel van Egmond en die heeft deze maandagochtend vervolgens gepubliceerd.

De brief van Anita Atta Gyan begint als volgt: “Lief legioen, met veel dankbaarheid schrijf ik jullie om jullie te bedanken vanuit de grond van mijn hart, ook namens mijn man en kinderen. Wat jullie hebben gedaan, heeft mij enorm verwonderd. Bedankt dat jullie zo van mijn man hielden".

Verder vertelt Anita dat zij en haar kinderen het liedje over Chris Gyan vaak voor hem zongen:  “Mijn kinderen en ik zongen het altijd en hoewel hij niet veel meer kon praten, weet ik zeker dat hij het liedje mee zijn graf in heeft genomen, omdat het nummer hem altijd opvrolijkte".

Ook vertelt de vrouw van de oud-Feyenoorder enorm dankbaar te zijn voor alle donaties die zijn opgehaald voor de familie Gyan. Het bedrag van de donaties komt uit op ongeveer 150 duizend euro. Dit is opgehaald door een inzamelactie van Feyenoord en supportersvereniging FSV de Feijnoorder.

Chris Gyan heeft zijn graf op de Feyenoordbegraafplaats. De reden? Volgens Anita Atta Gyan: “Eens een Feyenoorder, altijd een Feyenoorder”.

Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over ‘Het laatste Feyenoord-nieuws’

Hoe is het mogelijk? Heel stadion scandeert naam Feyenoord-flop Pratto

Waarom Champions League-voetbal volgend seizoen mogelijk weer terugkeert in de Kuip

Frank Arnesen mikt op langer verblijf Guus Til en geeft duidelijkheid over toekomst Cyriel Dessers

João Carlos Teixeira keert terug naar Portugal

'Zwitser moet Til opvolgen bij Feyenoord'

'Feyenoord aast op centrale verdediger'

'Jorrit Hendrix is van Keuken Kampioen Divisie-niveau'

'Feyenoord klopt bij Manchester City aan voor verdediger'

Van Bronckhorst kaapt droomaanwinst Frank Arnesen voor de neus van Feyenoord weg

Feyenoord haalt opgelucht adem: Senesi vertrekt niet naar Spanje