Francesco Antonucci: ‘Blij om terug te zijn bij Volendam’

Francesco Antonucci keerde afgelopen week terug bij FC Volendam. Na een teleurstellende eerste seizoenshelft bij Feyenoord besloten de Rotterdamers de Belg opnieuw bij FC Volendam te stallen. Antonucci kwam in 2019 voor 2,2 miljoen euro over van AS Monaco, maar tot een doorbraak bij Feyenoord kwam het nog niet.

De Belg kwam mede door blessureleed weinig aan spelen toe bij Feyenoord. Tot dusver kwam Antonucci tot slechts negen speelminuten. De middenvelder laat weten zich veel ontwikkeld te hebben bij Feyenoord. “Het zijn leerzame maanden geweest voor mij”. Op de website van FC Volendam laat Antonucci weten dat hij blij is om terug te keren. “Ik ben jong en moet minuten maken. Het is voor mij geen teleurstelling om hier weer te zijn. Ik wil het team helpen met het promoveren naar de Eredivisie.”

Bekend in Volendam

FC Volendam is maar wat blij met de diensten van Antonucci. De club en speler kennen elkaar al goed. Zo is dit al de derde keer dat Antonucci naar Volendam komt. In de voorgaande twee seizoenen kwam de middenvelder ook op huurbasis naar FC Volendam. Hierin speelde hij 54 wedstrijden waarin hij 17 assists maakte en 15 keer trefzeker was.