Opnieuw een dreun voor Ledezma en PSV: middenvelder voorlopig afwezig

Richard Ledezma staat voorlopig buitenspel bij PSV. De middenvelder kampt met een enkelblessure. Ledezma liep deze op in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-5). Hoe lang PSV het moet doen zonder Ledezma, laat de club niet weten.

In de wedstrijd tegen GAE werd Ledezma na een half uur uit de wedstrijd geschopt door Mats Deijl, die met rood van het veld moest. De verdediger betuigde na afloop direct zijn spijt. Na de wedstrijd zocht Deijl zijn slachtoffer op in de kleedkamer. "Hij vroeg hoe het ging en hij gaf toe dat het een rode kaart was. Dat getuigt van sportsmanship en realisme.", zei Ruud van Nistelrooy daarover.

Blessures Ledezma

Het is voor Ledezma de volgende klap in zijn carrière. De Amerikaan stond in het seizoen 2020/21 al ruim 360 dagen buitenspel, nadat hij zijn voorste kruisband had gescheurd. Afgelopen februari moest Ledezma wederom zeven wedstrijden aan de kant staan als gevolg van een blessure. Ledezma maakte in de winter van 2019 de overstap naar PSV en kwam slechts vijftien keer in actie.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Go Ahead Eagles - PSV’

VIDEO: Kwade GAE-fan begrijpt zelf niks van eigen actie na 1-3 PSV

Samenvatting: Go Ahead Eagles - PSV

Felle kritiek op Teze: "Zit met zijn hoofd al in Schotland"

VIDEO GOAL: Go Ahead Eagles binnen tien minuten weer op gelijke hoogte met PSV

VIDEO GOAL: De Jong kopt PSV razendsnel op voorsprong tegen Go Ahead Eagles

Opstelling PSV vs. Go Ahead Eagles: Van Nistelrooij gooit elftal flink om