Stam na nederlaag Feyenoord: "We speelden heel goed voetbal, we domineerden de wedstrijd"

Feyenoord verloor donderdagavond met 2-0 op bezoek bij Young Boys, maar Jaap Stam is na afloop niet geheel ontevreden. Volgens de trainer van de Rotterdammers domineerde zijn elftal de wedstrijd. Stam zag goed voetbal bij Feyenoord, dat na de nederlaag hekkensluiter is in Groep G van de Europa League met drie punten uit drie wedstrijden. 

Feyenoord kwam al binnen het half uur op een 2-0 achterstand, nadat de ploeg twee keer een strafschop weggaf. Bij de eerste penalty maakte Edager Ié een oliedomme handsbal. "De eerste kwam door een vlaag van verstandsverbijstering; ik weet niet wat er op dat moment met Edgar gebeurt", zegt Stam na afloop bij FOX Sports. "De tweede was volgens mij geen penalty, want hij (Roger Assalé, red.) liep volgens mij in de handen van de keeper. Over die beslissing valt te twisten, maar met een VAR was er misschien wel naar gekeken"

"Iedereen die een beetje kijk op voetbal heeft, heeft gezien dat we goed kunnen voetballen", gaat Stam verder. De oefenmeester vond Feyenoord niet de mindere ploeg in Bern. "In de beginfase moesten we even wennen aan het veld, maar we pakten het heel goed op. We speelden heel goed voetbal, we domineerden de wedstrijd, maar uiteindelijk moet je zelf ook een keer de trekker overhalen. Je moet zakelijker zijn om ook een doelpunt te maken. Zij hebben maar één schot gecreëerd uit een voetballende situatie, in de blessuretijd, maar ze winnen wel."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Europa League: Young Boys - Feyenoord’

Stoelen-gevecht bij Young Boys-Feyenoord; politie grijpt in

Jaap Stam ziet tegen Young Boys genoeg aanknopingspunten voor De Klassieker

Jacobs gaat helemaal los na nederlaag Feyenoord: "Zo'n grote club die naar de kloten gaat"

Legioen Twittert massaal over Marcos Senesi: "Geen miskoop" #YBFEY

BEELDEN: Feyenoordfans maken indruk met mooie PYRO

RELBEELDEN! Supportersgroepen Feyenoord en Young Boys op de vuist!

VIDEOGOAL: Young Boys - Feyenoord 2-0 (Jean-Pierre Nsame)

VIDEOGOAL: Young Boys - Feyenoord 1-0 (Roger Assalé)

Jaap Stam over Marcos Senesi: "Het is geen aankoop van mij"

Feyenoord-fans zorgen voor sfeerbeelden in Bern