Alles wat je moet weten over Heracles Almelo - PSV

Zondagmiddag speelt Heracles Almelo in eigen huis tegen PSV. De Eindhovenaren kunnen met zes punten uit twee wedstrijden terugkijken op een goede seizoensstart. Heracles Almelo is op zoek naar revanche na een dramatische tweede helft in Tilburg waarin de ploeg van Frank Wormuth uiteindelijk met 4-0 onderuit ging tegen Willem II. 

Heracles Almelo

Het ging na afloop van de verloren wedstrijd van Heracles Almelo tegen Willem II eigenlijk maar over één man: Silvester Van der Water. De rechtsbuiten meldde zich zaterdag af voor de wedstrijd tegen Willem II uit onvrede over de gang van zaken rond de interesse van Orlando City. Volgens Van der Water hadden de Almeloërs zich niet aan de afspraken gehouden. Heracles toonde zich verbaasd en verbolgen over de houding van Van der Water. De 23-jarige aanvaller kreeg een flinke boete voor zijn werkweigering en werd een aantal dagen naar huis gestuurd. Van der Water bood afgelopen woensdag zijn excuses aan bij de selectie en trainersstaf van Heracles Almelo. De aanvaller is daarop weer in genade aangenomen. Het gemis van Van der Water deed zich voelen bij de ploeg uit Almelo in de uitwedstrijd tegen Willem II. Het elftal van Frank Wormuth kreeg amper mogelijkheden in Tilburg. Wormuth besloot na amper een uur al vier wissels toe te passen. De Duitse hoofdtrainer maakte daarmee zijn ontevredenheid over het spel van zijn ploeg duidelijk kenbaar. Tegen PSV kan Heracles zich revancheren voor de nederlaag in Tilburg tegen Willem II. Met werkweigeraar Van der Water weer terug in de selectie kan Heracles misschien wel voor een verrassing zorgen. 

PSV

PSV wist zaterdagavond maar ternauwernood te ontsnappen aan puntenverlies tegen FC Emmen. De ploeg van Roger Schmidt had moeite met het creërenvan kansen tegen FC Emmen en leek door een enorme blunder van Yvon Mvogo zelfs tegen puntenvlies aan te lopen tegen de formatie uit Emmen. Invaller Maximiliano Romero bezorgde PSV met een kopbal in de slotfase alsnog de overwinning. Het ging na afloop in Eindhoven vooral over Yvon Mvogo, de doelman die notabene gehaald was vanwege zijn voetballende kwaliteiten, maar een terugspeelbal van Max over zijn voet liet stuiteren. Eerder ging de keeper tegen FC Groningen ook al in de fout. Roger Schmidt verdedigde de doelman na afloop tegen FC Emmen en sprak zijn vertrouwen uit in Mvogo die op voorspraak van de Duitse trainer naar Eindhoven kwam. PSV wist zich deze week ook te versterken met Eran Zahavi. De 33-jarige spits is de opvolger van Sam Lammers die naar Atalanta vertrok. Zahavi staat bekend als een doelpuntenmachine en dus zijn de verwachtingen in Eindhoven hoog over de spits. Met Zahavi misschien wel al in de basis gaat PSV zondagmiddag in Almelo op zoek naar de derde overwinning van het seizoen, om daarmee de goede seizoensstart een vervolg te geven. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl