'Dumfries naar de Premier League zou logisch zijn'

Denzel Dumfries lijkt bezig aan zijn laatste periode in Eindhoven. De aanvoerder van PSV hoopt zich in de kijker van Europese topclubs te hebben gespeelt en aast op een volgende stap in zijn carrière. Volgens Rob Westerhof, ex-voorzitter van Sparta, is de Premier League een logische stap.

psv speler denzel dumfries naar premier league

Premier League

"Dat Denzel het bij een club als PSV is geworden, betekent dat hij leidende en verbindende kwaliteiten heeft", zegt Westerhof in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Volgens Westerhof is de Premier League een logische volgende stap in de carrière van de rechtsachter. "Ik zou het volkomen logisch vinden."

Oranje-international

"Hij is 25, A-international, heeft zich drie jaar in de basis bij PSV bewezen en spelers gaan dan op een gegeven moment naar een hoger niveau. Ook financieel zal het voor hem en PSV een prima stap zijn." Welke club goed bij Dumfries past, geeft Westerhof niet aan. Eind 2020 werd de verdediger nog gelinkt aan Newcastle, de huidige nummer 16 van de competitie.

AC Milan en Napoli

Eerder kwamen clubs als AC Milan en Napoli ook al voorbij met vermeende interesse in Dumfries, 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl