‘Overmars wil van Bommel naar Antwerp halen’

De kans lijkt erg groot dat Mark van Bommel vanaf komend seizoen actief is in de Belgische competitie. Eerder werd bekend dat Racing Genk interesse zou hebben in de diensten van de Nederlander, maar nu meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad dat Marc Overmars namens Royal Antwerp verregaande interesse heeft in Van Bommel.

Na zijn ontslag bij VFL Wolfsburg zit de Nederlandse trainer al enige tijd zonder club, maar daar lijkt nu verandering in te komen. De onderhandelingen zijn volgens de Belgische krant in een afrondend stadium. Op voorspraak van Overmars, die na zijn vertrek bij Ajax naar Antwerpen vertrok, moet Van Bommel de overstap naar Antwerpen maken.

Carrière oppakken

Van Bommel was ruim een jaar trainer van PSV, met wie hij in zijn eerste jaar net naast de landstitel greep. In zijn tweede seizoen werd van Bommel vanwege tegenvallende resultaten ontslagen. Ditzelfde was het geval bij VFL Wolfsburg, waar hij vorige zomer werd aangesteld als nieuwe trainer. In België hoopt de Nederlander zijn trainerscarrière weer op te pakken.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl