Breidt Ajax historisch goede reeks uit tegen kwakkelend AS Roma? Prachtige quoteringen bij TOTO!

Ajax is bezig aan een historisch goede reeks. Na de 1-2 zege bij sc Heerenveen zijn de Amsterdammers in 24 officiële duels op rij ongeslagen. Donderdag komt in de kwartfinale van de Europa League AS Roma op bezoek, dat de laatste weken matig presteert. Is de Italiaanse topclub het volgende slachtoffer van Ajax? TOTO denkt van wel.

Ajax in 2021 ongenaakbaar

De laatste keer dat Ajax in 24 opeenvolgende duels ongeslagen bleef, was onder leiding van Louis van Gaal in 1995. Toen werd de eerste nederlaag pas geleden na 42 (!) duels. Sowieso stapelt de koploper van de Eredivisie dit kalenderjaar het ene record op het andere... De Amsterdammers boekten namelijk in 84 dagen liefst 18 zeges en dat is een Nederlands record. Bovendien werden 18 van de laatste 20 duels gewonnen en is Ajax in 2021 de enige club uit West-Europa die nog ongeslagen is. Daarnaast won de ploeg van Erik ten Hag dit jaar alle vier de wedstrijden in de Europa League: twee keer van Lille en twee keer van Young Boys. Weet Ajax donderdag ook AS Roma te verslaan?

Bekijk de quoteringen hier:

Ajax wint van AS Roma (quotering van 2.01)

Heb jij nog geen account bij TOTO?

Doe dat dan eerst HIER!

AS Roma geeft niet thuis in topduels

Wat is er met AS Roma aan de hand? De Italiaanse topclub is de laatste weken hopeloos uit vorm en staat nu teleurstellend zevende in de Serie A. Slechts twee van de laatste zeven competitieduels werden gewonnen en trainer Paulo Fonseca moet volgens Italiaanse media vrezen voor zijn ontslag. Het grootste probleem is de achterhoede, want de Romeinen incasseerden in de laatste vier officiële duels liefst zeven tegentreffers. Hoopgevend voor Ajax is het feit dat AS Roma ook maar niet lijkt te kunnen winnen in topwedstrijden. Van de acht toppers tegen Juventus, Internazionale, AC Milan en Atalanta werden er vijf verloren en drie gelijkgespeeld. 

Bekijk de quoteringen hier:

Ajax wint met 1-0, 2-0 of 3-0 (quotering van 4.15)

Ajax wint met twee goals verschil (quotering van 3.50)

Kan AS Roma Dušan Tadić wél stoppen?

Is Dušan Tadić in de vorm van zijn leven? Daar lijkt het wel op. De aanvoerder van Ajax is dé grote uitblinker dit seizoen, want de Serviër scoorde al veertien keer en leverde twaalf assists af. Bovendien is het al bijna twee maanden geleden dat Tadić een wedstrijd voor Ajax speelde en niet bij een doelpunt betrokken was. De laatste wedstrijd waarin Tadic niet betrokken was bij een doelpunt was op 13 februari op bezoek bij Heracles (0-2). Vorige week maakte de routinier ook indruk bij Servië, want in de interlands tegen Ierland en Azerbeidzjan gaf Tadić in totaal vier (!) assists. Kan AS Roma hem wel stoppen?

Bekijk de quoteringen hier:

Dušan Tadić scoort tegen AS Roma (quotering van 2.65)

Weet jij het beter dan Andy? Kom dan maar! 

Druk op de afbeelding en bekijk alle quoteringen!