Feyenoord verslaat concurrentie; Zweeds toptalent (15) tekent in Rotterdam-Zuid

Jayson Ezeb mag zich vanaf volgend seizoen Feyenoorder noemen. De vijftienjarige aanvaller uit Zweden heeft zijn handtekening onder het aangeboden contract gezet en sluit met ingang van volgend seizoen aan bij de Onder-18 van de Rotterdammers.

Feyenoord maakt via de officiële clubkanalen wereldkundig dat Ezeb zijn contract getekend heeft. De Zweede aanvaller tekent een contract tot medio 2025 en komt over van Hammarby IF, waar hij in de afgelopen jaren indruk wist te maken. "Het voelt voor mij erg goed om hier te zijn. Ik ben een 1.88 meter lange aanvaller die ervan houdt om doelpunten te maken. Ik ben heel erg blij met het vertrouwen wat ik hier krijg en geloof in de plannen die de club met mij heeft", aldus Ezeb.

Head of Academy van Feyenoord, Rini Coolen, laat weten dat de Rotterdammers al langer interesse hadden in de Zweed. "Dat Jayson, ondanks de interesse van meerdere clubs, voor Feyenoord heeft gekozen zien we als een mooi compliment. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat hij zich hier verder kan door ontwikkelen tot een potentiële eerste elftalspeler", aldus Coolen.