Valentijn Driessen haalt hard uit naar clubleiding Feyenoord na aanstelling Mark Koevermans

Mark Koevermans gaf vorig jaar in een interview aan alle competenties te missen om algemeen directeur te worden, maar ruim een jaar later bekleedt hij toch die functie bij Feyenoord. Valentijn Driessen begrijpt er maar weinig van. In De Telegraaf stelt hij dat Feyenoord de plank volledig misslaat.

"Los van de constatering dat Koevermans als commercieel directeur blijkbaar aan energie had ingeboet, kan het niet zo zijn dat iemand de functie van algemeen directeur van Feyenoord krijgt omdat zijn energieniveau er een boost van krijgt. Kwaliteit moet voorop staan en daarover heeft Koevermans zelf gezegd dat hij die niet bezit."

Driessen stelt dat er ook binnen de club aan zijn kwaliteiten werd getwijfeld: "Soms werd zelfs zijn betrokkenheid bij Feyenoord betwist. In die kringen werd daarom met ongeloof gereageerd op zijn promotie tot algemeen directeur. De rvc van Feyenoord stond evenmin unaniem achter het directeurschap van Koevermans, maar een meerderheid zag in die kwetsbaarheid juist een pré."

Volgens de chef sport van De Telegraaf had Feyenoord vol voor Max Huiberts en Robert Eenhoorn van AZ moeten gaan: "In plaats van te wachten op het gewilde AZ-duo Robert Eenhoorn en Max Huiberts of hen onweerstaanbare aanbiedingen te doen, is gekozen voor Koevermans en Frank Arnesen. De raad van commissarissen met president Toon van Bodegom zijn verantwoordelijk voor alles wat zich in de top van Feyenoord afspeelt. En zij zadelen Feyenoord op met allemaal tweede of derde keus directeuren."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Feyenoord: Nieuws, geruchten, interviews en veel meer’

Feyenoord feliciteert jarige John de Wolf (57) met prachtige video

'Aanbiedingen voor John Guidetti, Feyenoord meldde zich nog niet'

Op zoek naar versterkingen voor Feyenoord? 'Frank Arnesen op de tribune bij Deense topper'

UEFA-bestuurder Michael van Praag weigert Feyenoord-fans te helpen tegen FC Porto

Feyenoord-fans mogen stadion Porto niet in: "Wie weet gaan we wel naar de kerstmarkt"

Jong Feyenoord binnen half uur op 3-0 tegen Jong Cambuur: Narsingh, Ayoub en Larsson scoren

'Dick Advocaat slaat na #VITFEY op tafel en eist aankoop, Feyenoord gaat voor potentiële EK-spits'

Hilarische beelden: Feyenoord-fan valt gelijk met de deur in huis tijdens eerste date

Dick Advocaat noemt waslijst aan geblesseerde Feyenoord-spelers op