Vincent Janssen terug in Oranje: dit zijn de cijfers als international

Louis van Gaal verraste menig voetbalfans met een plek voor Vincent Janssen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. De spits speelde zijn laatste interland op 10 oktober 2017 en was sindsdien uit beeld geraakt bij Oranje. Dit zijn de cijfers van Janssen als spits van het Nederlands Elftal.

Als spelers van AZ debuteerde Janssen op 25 maart 2016 als invaller in Oranje. Tijdens de oefeninterland tegen Frankrijk (2-3) mag Janssen negen minuten voor tijd zijn debuut maken. Vier dagen later start Janssen vanaf de aftrap in de oefeninterland tegen Engeland. De in met 1-2 gewonnen wedstrijd, scoort de international zijn eerste doelpunt en levert hij een assist af. In anderhalf jaar volgen nog eens vijftien interlands, waarin Janssen goed is voor zes doelpunten en vier assists.

Op 1 juli 2015 maakt Janssen de overstap van Almere City naar AZ, nadat hij in de Eerste Divisie goed is voor negentien doelpunten en negen assists. Tijdens zijn eerste seizoenshelft in het shirt van AZ, lijkt Janssen moeite te hebben met scoren. Lang wordt getwijfeld aan de spits die overkwam voor een half miljoen euro. Toch weet Janssen zich in de tweede seizoenshelft te ontpoppen tot een ware doelpuntenmachine. Het seizoen 2015/16 kroont de spits zich met 27 doelpunten tot topscorer van de Eredivisie. Zijn hoogtepunt: een hattrick tijdens de 4-2 overwinning op zijn oude club Feyenoord.

De evolutie van Vincent Janssen

Janssen lijkt na een jaar al niet meer houdbaar voor AZ. Dat blijkt als Tottenham Hotspur op de Alkmaarse deur klopt. De Engelse club heeft in de zomer van 2016 ruim 22 miljoen euro over voor de topscorer van de Eredivisie. Het avontuur in Londen loopt op niks af, waarna een jaar later een huurperiode bij Fenerbahce volgt. In 2019 vertrekt Janssen bij Tottenham, voor een avontuur bij Monterrey in Mexico. In drie jaar tijd speelde Jansen al 93 wedstrijden, waarin hij goed is voor 23 doelpunten en vijf assists.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl