Ajax recht de rug na valse start en wint op bezoek in Sittard; zet in en win!

Ajax kende niet de start van het nieuwe seizoen waarop het gehoopt had. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal, de jaarlijkse opening van het seizoen, werd in eigen huis met 3-5 verloren van bekerwinnaar PSV. De Amsterdammers verloren hierdoor de derde finale op rij van de Eindhovenaren. Kan de ploeg van Schreuder wél met een overwinning in de Eredivisie? Zet in en win bij Jack's Casino!

Ajax scoorde drie keer tegen PSV, maar door een blunderende Gorter bleek dat niet genoeg voor de overwinning. Het eerste half uur speelden de Amsterdammers goed combinatiespel en door een snelle goal van Bergwijn leek een makkelijke overwinning in de maak, maar niets bleek minder waar. In de laatste vijf ontmoetingen tussen de Limburgers en de Amsterdammers werd er 25 keer gescoord. Een mooie quotering voor een nieuw doelpuntenfestijn!

Ajax en Fortuna Sittard scoren gecombineerd minimaal vijf keer (3,00!)

Steven Bergwijn bezegelde zijn terugkeer in Nederland direct met een mooie goal. Waar hij eerst in het shirt van PSV schitterde, heeft hij inmiddels dat shirt gewisseld met een Ajax-tenue. Met zijn snelheid en rust aan de bal is hij in staat om een speler uit te schakelen en een gevaarlijk schot te lossen. Scoort de Oranje-international zaterdag wederom de eerste goal?

Bergwijn opent de score tegen Fortuna Sittard (6,00)!

Van de laatste vijf duels won Ajax drie keer met vijf goals verschil. In vier van de vijf duels scoorden de Amsterdammers minstens vijf keer. Fortuna Sittard heeft echter goede zaken gedaan deze transferzomer en de nodige versterkingen gehaald, waaronder Burak Yilmaz. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid nog niet fit genoeg zijn om aan te treden tegen de landskampioen.

Ajax wint met minimaal vijf goals verschil (8,00)!

Ajax scoort minimaal vijf doelpunten (5,40)!

Fortuna Sittard en Ajax trappen als eerste af op zaterdag en beginnen om 16:30. Nieuwe storters ontvangen een free bet die kan oplopen tot maar liefst €50. Maar speel bewust, 18+. Registreer je nu!