'Overmars wilde dat Bosz de opvolger van Ten Hag zou worden’

Mike Verweij heeft vrijdagavond in de podcast Kick-off van De Telegraaf laten weten dat Overmars graag zijn vriend Peter Bosz, als vervanger van Erik ten Hag zou hebben gezien. Volgens Verweij was Overmars al bezig met het zoeken naar een vervanger van de felbegeerde Ten Hag.

Volgens de Ajax-watcher was Peter Bosz, momenteel hoofdtrainer bij het Franse Olympique Lyon, de droomkandidaat van Overmars. “Dat zijn vrienden en die zijn ook samen op vakantie naar Curaçao geweest. Die blijft hem ook trouw, denk ik. Als Overmars was blijven zitten en hij zou beschikbaar zijn, dan was het een abc’tje geweest. Dan had Overmars Bosz teruggehaald. Nu zal er een opvolger voor Overmars moeten komen en die moet een eigen beslissing nemen." Verweij betwijfeld of Bosz dan nog kandidaat nummer één zal blijven. 

Toekomst Bosz bij Lyon onzeker

Bij Olympique Lyon loopt het dit seizoen niet lekker. De Franse grootmacht staat momenteel op een teleurstellende achtste plek en mag hopen om deelname aan Europees voetbal af te dwingen, iets wat in de voorgaande seizoenen meestal zonder al te veel moeite lukte. Bosz is al enige tijd een punt van discussie. Eerder kreeg de Nederlandse trainer het aan de stok met de Franse pers, deze hekelden zijn aanvallende spelwijze.

Ook interessant