'Feyenoord geïnteresseerd in verdwenen Ihattaren'

Volgens het Italiaanse medium Il Corriere dello Sport heeft Feyenoord interesse in Mohamed Ihattaren. De Rotterdammers zouden in de zomer al interesse hebben getoond in de spoorloze middenvelder. 

''Faggiano en trainer Roberto D’Aversa, maar eigenlijk iedereen bij de club, zijn heel boos'', begint de verslaggever van La Gazzetta dello Sport. ''Ihattaren is een fantastische speler die ze nu heel goed hadden kunnen gebruiken. Sampdoria heeft problemen voorin en op het middenveld met geblesseerde spelers, en Ihattaren had nu gewoon moeten voetballen tegen Bologna''.

Ihattaren reisde op 12 oktober wegens 'privé-redenen' af naar Nederland. Sindsdien heeft de middenvelder niets meer van zich laten horen, tot grote woede bij Sampdoria, die hem huurde van Juventus afgelopen zomer.

Wat de actuele ontwikkelingen zijn bij het talent is ook voor zijn zaakwaarnemer Mino Raiola onduidelijk: ''Het klopt dat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad. Van mij geen slecht woord over Mo Ihattaren en als hij mijn hulp nog wil, zal ik hem helpen'', aldus Raiola tegenover Voetbal International.