Stekelenburg blikt terug op 'schaarincident' Mido en Ibrahimovic: "Ik was in de kleedkamer toen het gebeurde"

Maarten Stekelenburg vierde donderdag alweer zijn veertigste verjaardag. De routinier, die nog steeds onder contract staat bij Ajax, blikt terug op zijn carrière. En dan vooral op één specifiek moment: het 'schaarincident'. Een incident waarbij Mido een schaar gooide richting Ibrahimovic na een akefietje. Ook vertelt hij hoe het is om 40 te zijn en nog steeds te voetballen.

"Het is niet veel anders dan de voorgaande jaren, al ben ik misschien wat grijzer", opent de doelman het interview over zijn verjaardag. "Ik geniet er nu meer van. Als je twintig bent, denk je dat je het eeuwige voetballeven hebt", vertelt Stekelenburg. "Maar ik weet ook wel dat het einde nadert." 

Stekelenburg vertelt tijdens het interview ook nog een interessante annekdote over een ruzie tussen Ibrahimovic en Mido uit de tijd dat ze nog bij Ajax speelden: "Ik was in de kleedkamer toen het gebeurde. Er waren wel wat meer mensen boos, maar Mido was boos en stopte niet met schreeuwen terwijl hij zijn tape aan het afknippen was. Ik zat tussen beide spelers in. Zlatan zei wat, er werd wat gediscussieerd over en weer, en zo zag ik ineens een schaar voorbij vliegen", lacht Stekelenburg. Toch was de ruzie niet van lange duur.

"Het ging heel snel, het duurde in totaal nog geen minuut. De schaar vloog voorbij, toen gingen ze naar elkaar toe en sprongen er mensen tussen", niet lang daarna was de sfeer weer prima bij Ajax. "Volgens mij liepen ze diezelfde avond weer arm in arm door Amsterdam heen. Nu lachen we erom."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl