'Manchester United doet navraag naar Mauro Icardi'

In de zoektocht naar een nieuwe spits zou Manchester United uitgekomen zijn bij Mauro Icardi. De Argentijn mag vertrekken bij Paris Saint-Germain en werd al eerder gelinkt aan de club van Erik ten Hag. Nu zou er ook daadwerkelijk contact zijn gelegd met de entourage van Icardi.

Dat nieuws weet Get French Football News te melden. Eerder brachten diverse Engelse media, waaronder Sky Sports en Mirror al naar buiten dat de naam van Icardi zou zijn gevallen binnen Manchester Untied. Volgens GFFN zouden bronnen nu naar buiten hebben gebracht dat de Engelse club via tussenpersonen navraag hebben gedaan bij de entourage van Icardi, die op een flink zijspoor is beland in Parijs.

Icardi is niet meer welkom bij PSG en zou de keuze hebben tussen spelen bij de amateurs van PSG of vertrekken. De Argentijn is al buiten de selectie gezet. Icardi maakte in de zomer van 2019 op huurbasis de overstap naar PSG, dat de spits een jaar later voor een bedrag van vijftig miljoen euro definitief overnam van Inter. 38 doelpunten en tien assists in 92 wedstrijden volgden. Wat voor bedrag PSG verlangt voor Icardi, wiens marktwaarde wordt geschat op 22 miljoen, is niet duidelijk.