Paspoort commentator Arno Vermeulen (profiel)

Dit is het profiel van Arno Vermeulen (Alkmaar, 13 mei 1960). Vermeulen is sportverslaggever bij de NOS en doet verslag van voetbal-, tafeltennis- en (beach)volleybalwedstrijden. De sportjournalist is daarnaast ook de Chef Voetbal Commentatoren van de NOS. 

Arno Vermeulen is fan van AZ Alkmaar

Vermeulen studeerde aan de School voor Journalistiek en heeft onder meer gewerkt bij de TROS, AVRO, Filmnet, Canal+ en WK Producties. Vanaf 2003 was Vermeulen in dienst van de NOS. Hij volgde daar Chris van Nijnatten op als chef voetbal. Hij verzorgt ook zelf commentaar bij wedstrijden.  De commentator is zelf overigens een fantiek AZ-fan. Als kind kwam hij regelmatig bij wedstrijden, maar nadat hij was verhuist niet meer. Nu komt hij als commentator weer regelmatig bij zijn favoriete club.

Voetbalcommentator

Vermeulen is een van de vaste verslaggevers tijdens het EK en WK voetbal. De 61-jarige Utrechter Alkmaarder verzorgde het commentaar tijdens de WK's van 2006, 2010, 2014 en 2018. Daarnaast gaf hij commentaar tijdens de EK's van 2004, 2008, 2012, 2016 en 2021.

Vermeulen is ook commentator bij wedstrijden in de Eredivisie en gaf in het verleden ook commentaar bij duels uit de Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A en Champions League. Hij presenteerde ook voor- en nabeschouwingen.

paspoort cv arno vermeulen nos

Bijnaam Arno Vermeulen is Witte Chinees

Arno Vermeulen is niet bij iedereen even populair. Zijn collega’s van Veronica Inside blijken ook niet de grootste fans van de chef voetbal van de NOS. Vooral Johan Derksen, die hem heeft omgedoopt tot ‘Witte Chinees’ is niet te spreken over hem. Vermeulen krijgt vaak te horen dat hij over Ajax te kritisch is omdat hij een AZ-fan zou zijn en dat hij geen mening mag hebben omdat hij nooit heeft gevoetbald. Als de tafeltennisliefhebber optreedt als analist bij Studio Voetbal leeft voetbalminnend Twitter zich ook regelmatig uit. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl