Vitesse sluit deel van Zuid-tribune; "twijfel om veiligheid"

Vitesse sluit, als proactieve voorzorgsmaatregel, een gedeelte van de Zuid-tribune. Zes rijen over de gehele breedte zullen gesloten blijven. Dit meldt de club via alle sociale kanalen.

Na overleg met de gemeente Arnhem, de Omgevingsdienst Regio Arnhem, GelreDome, Vitesse en het betrokken onderzoeksbureau is het besluit genomen. Uit een recente inspectie kwam er namelijk de constatering dat er een afwijking in de tribuneopbouw zit.

De tribune blijft gesloten, totdat het duidelijk is wat voor invloed de afwijking heeft op de veiligheid. Dit betekent dat de rijen 13 tot en met 18 gesloten zullen blijven tijdens het thuisduel tegen sc Heerenveen. Of de plekken wel beschikbaar zijn tijdens de thuiswedstrijd tegen Ajax van 15 mei is nog niet bekend. De kaartverkoop is (tijdelijk) stopgezet. Volgens Vitesse is er op de andere plekken van de tribune geen twijfel over de veiligheid.

Meerdere stadions in Nederland zijn de afgelopen tijd flink getest, nadat het uitvak van het Goffertstadion tijdens de Gelderse derby tegen Vitesse in elkaar zakte. De supporters uit Arnhem kwamen er ongedeerd uit, maar het stadion van NEC bleek allerlei constructiefouten te hebben.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl