Schmidt komt met nieuws uit lappenmand PSV

Zondagmiddag tegen sc Heerenveen konden PSV-spelers Érick Gutiérrez en Cody Gakpo de wedstrijd niet afmaken. De Mexicaan verliet het strijdtoneel per brancard en de aanvoerder van PSV bleef in de rust in de kleedkamer. De blessures lijken mee te vallen, volgens de eerste berichten.

Volgens het Eindhovens Dagblad kampt Guti slechts met een grote snee in zijn dijbeen. Dat wil zeggen dat de Mexicaanse middenvelder verder geen ernstige of langdurige blessure heeft opgelopen en snel weer terug kan keren in de ploeg van Roger Schmidt. Donderdagavond gaan de Eindhovenaren op bezoek bij Maccabi Tel Aviv voor de return van de tussenronde in de Conference League. PSV hoopt daar om de 1-0 voorsprong vast te kunnen houden en kan naar alle waarschijnlijkheid starten met Gutiérrez.

De situatie rondom PSV-aanvaller Gakpo is nog onduidelijk. Hij moest in de rust afhaken met klachten aan zijn enkel en zijn Duitse oefenmeester weet nog niet wat dat betekent voor de komende week. "We moeten dit de komende dagen gaan bekijken", meldde de Duitser. "Na een tackle verdraaide hij zijn enkel en daar had hij tijdens de wedstrijd al wat last van".

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘PSV - SC Heerenveen’

VIDEO GOAL: Joey Veerman scoort tegen oude club en zet eindstand op het bord (3-1)

Kijkers #PSVHEE schrikken van belabberd veld: 'Rijp voor de Afrika Cup'

VIDEO GOAL: Mario Götze schiet PSV weer op voorsprong tegen heerenveen (2-1)

VIDEO GOAL: Madueke schiet knap raak tegen SC Heerenveen (1-0)

PSV-fans willen niks weten van Götze in de spits: 'Schmidt aan de Schultenbrau?'

Opstelling PSV tegen SC Heerenveen: Götze in de spits

Feyenoord-doelman vertrekt