WTF: 'Oorzaak ruzie Pogba en Mourinho was filmpje op social media'

Een video op social media bewees onlangs dat het helemaal fout zit tussen Paul Pogba en José Mourinho. De speler en trainer van Manchester United leken elkaar het licht in de ogen niet te gunnen en Andreas Pereira, speler van The Red Devils, heeft nu verklaard hoe dat komt.

Pogba zou na afloop van het League Cup-duel met Derby County (gewonnen door Derby) een video hebben geplaatst op social media. De Franse middenvelder zat samen met Pereira op de tribune en Mourinho dacht door het filmpje dat de nederlaag Pogba niets interesseerde. Maar wat bleek: Pogba uploadde de video tijdens de wedstrijd, toen Manchester United met 1-0 voor stond. Er was alleen een verbindingsprobleem waardoor het pas na afloop online kwam. "We waren de wedstrijd aan het winnen. Toen het filmpje online moest komen, stonden we 1-0 voor", verklaart Pereira tegenover UOL.

Pereira vervolgt: "Daarna verloren we de wedstrijd, waarna mensen zeiden dat Pogba het filmpje later heeft geplaatst. Hij plaatste het echter eerder. Ook de manager dacht dat hij het filmpje pas laat geplaatst had. Hij vroeg hem waarom dat gebeurde. Daarom was de stemming zo."

Samenvatting Manchester United - Derby County, vierde ronde Carabao Cup:

Mourinho besloot na de nederlaag dat Pogba niet langer de vice-aanvoerder van United kon zijn. Dat het vervolgens ongezellig was tussen de Fransman en de Portugees, was overduidelijk: