PSV denk aan terugkeer aanvaller: "Toen kwam de naam van Jeremain Lens naar voren"

PSV zou denken aan de komst van Besiktas-speler Jeremain Lens. De naam van de aanvaller staat op 'een lijstje' van de Eindhovenaren, zegt NOS-commentator Jeroen Elshoff. PSV ziet Hirving Lozano snel naar Napoli vertrekken, en de verwachting is dat de nummer twee van afgelopen seizoen een deel van de transfersom gaat investeren in twee nieuwe aanvallers. 

PSV hoopt Ritsu Doan over te nemen van FC Groningen, maar de Eindhovenaren zouden dus ook denken aan een terugkeer van Lens. De 31-jarige voetballer stond tussen 2010 en 2013 ook onder contract in het Philips Stadion. "Eerst hoorde je al de naam van Franck Ribéry. Daarna ging ik nadenken en ben ik een beetje gaan bellen. Toen kwam de naam van Jeremain Lens naar voren", zegt Elshoff in de voetbalpodcast van de NOS

"PSV heeft, naar ik begrijp, een lijstje met vier ervaren spelers die ze zouden kunnen aantrekken", gaat de commentator verder. "Ze willen iemand die ervaring heeft. Dertig plus. Ik heb het aan Mark van Bommel gevraagd en hij moest een beetje lachen. Hij zei: Lens staat in ieder geval niet bovenaan dat lijstje." Lens heeft bij Besiktas nog een contract tot medio 2022.