10 interviews die uit de hand liepen "Jullie schrijven altijd van die Scheisse!"

Na afloop van wedstrijden staan voetballers altijd keurig de media te woord. Hetzelfde met trainers. Maar toch gaat het niet altijd goed. Soms ontstaat er irritatie door de vragensteller. Vandaag: 10 boze mensen, met een uitsmijtertje. Een verbale clash tussen Sylvana Simons en Wilfred Genee. Geen voetballers, maar wel leuk.

1. Rare vragen voor El Hamdaoui

Mounir El Hamdaoui had geen goed humeur na afloop van het duel tussen AZ en PSV in 2009. De spits van de ploeg uit Alkmaar kreeg 20 minuten voor tijd zijn tweede gele kaart en moest dus vertrekken. Dat gebeurde vlak voordat El Hamdaoui gewisseld zou worden voor Ari. Na afloop kreeg hij daar vragen over en bleek daar niet van gediend. "Ik praat niet meer met jou. Je bent een hele rare. Je vraagt hele rare vragen."

2. Relletjes tussen analisten en coaches

Ook tussen analisten bij voetbalpraatprogramma's en tussen trainers is het niet altijd gezellig. Het zal je niet verbazen dat Louis van Gaal en Johan Derksen regelmatig voorbij komen. 

3. Pelle vindt dat Van Gangelen een Ajax-hoofd heeft

Graziano Pellé kon na afloop van de verloren Klassieker tegen Ajax weinig begrip opbrengen voor de kritische vragen van Jan-Joost van Gangelen. De spits van Feyenoord vindt zelfs dat de presentator van ESPN een Ajax-hoofd heeft. "Ik denk dat je voor Ajax hebt. Je hebt een Ajax-face."

4. Stijn Vreven loopt weg na vragen over waarom hij werd weggestuurd

De gemiddelde NAC Breda-fan zal nog genoeg weten van het seizoen onder trainer Stijn Vreven. De oefenmeester werd in het met 2-1 gewonnen duel tegen Feyenoord al voor de derde keer dat seizoen weggestuurd. Dit keer gebeurde dat al na vier minuten. Na afloop wilde Vreven geen vragen beantwoorden van NOS-verslaggever Arno Vermeulen over het feit dat hij werd weggestuurd en dus liep hij weg. "Praten we nog over de wedstrijd?" 

Arno Vermeulen: "Maar wij bepalen wat de vragen zijn."

5. Robin van Persie haalt uit naar analist Pierre van Hooijdonk

Tijdens het WK van 2014 kreeg Robin van Persie flink wat kritiek te verduren en met regelmaat van Pierre van Hooijdonk. De twee zijn nooit vrienden geweest en op een gegeven moment kon Van Persie zich niet meer inhouden. Hij maakt Van Hooijdonk in gesprek met Jack van Gelder met de grond gelijk. "Pierre moet lekker gana golven. Mensen zitten niet op hem te wachten. Snap niet dat de NOS hem zo een platform geeft."

6. Wilfred Genee vs Louis van Gaal

In het programma VI wordt zelden positief gesproken over trainer Louis van Gaal en dat was in zijn tijd als trainer van AZ ook al het geval. Toen Wilfred Genee hem rondom een duel van de ploeg uit Alkmaar wilde interviewen, bleek dat Van Gaal daar weinig zin in had. Van Gaal: "Dus jij verdedigt de onzin die verkocht wordt? Je wilt een drie kwartier interview voor de wedstrijd. Ik houd er mee op." 

7. Wijnaldum clasht met Pascal Kamperman over Qatar en racisme

Georginio Wijnaldum werd tijdens een persconferentie van het Nederlands elftal onlangs aangesproken op het feit dat het WK in Qatar wordt gespeeld. Pascal Kamperman verwees daarbij ook naar de acties van Oranje tegen racisme. Daar was Wijnaldum niet van gediend. 

8. Petrovic is vragen zat en noemt journalist irritant

Zeljko Petrovic kreeg in zijn periode als trainer van ADO Den Haag geregeld vragen over spelers die werden gewisseld of wissel waren. Na een tijd was de trainer daar niet meer van gediend en noemde hij de journalist van Omroep West 'irritant'. "Het is wel raar dat je veertien wedstrijden achter elkaar gewisselde spelers of bankzitters interviewt. Ik vind je heel irritant. En dat is al veertien wedstrijden zo. Je doet zo stiekem."

9. Van Gaal boos op Ted van Leeuwen: "Ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?"

Louis van Gaal clasht met journalist Ted van Leeuwen en doet zijn bekende uitspraak. "Ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?"

10. Gertjan Verbeek gaat los op sensatiekrant BILD

Gertjan Verbeek kende een sterke periode bij 2.Bundesliga-club VfL Bochum en kon het niet hebben dat sensatiekrant BILD in zijn ogen onzin schreef. Tijdens een persconferentie kon de coach zich niet meer inhouden. "Waarom schrijf je dan van die stront."

Als uitsmijter: Wilfred Genee vs Sylvana Simons

Geen voetballer, maar wel leuk als uitsmijter. VI-presentator Wilfred Genee ruziet met Sylvana Simons, toen nog politicus namens DENK, over de rol van twee Nederlandse politici in combinatie met Turkije.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl