Slot geeft update over situatie Aursnes: 'De clubs zijn niet aan het onderhandelen'

Alles leek erop te wijzen dat Fredrik Aursnes zijn carrière zou gaan vervolgen bij Benfica. De Portugezen zouden flink wat voor de Noor over hebben en Feyenoord was al bezig met het binnenhalen van een opvolger (Ramiz Zerrouki, red.). Arne Slot komt vrijdagmiddag echter met andere berichten op de persconferentie.

Vanuit de perszaal kreeg Slot de vraag of er iemand bij Feyenoord dichterbij een transfer is dan Aursnes. 'Ja, omdat Fredrik daar niet dichtbij is', antwoordt de oefenmeester. 'Fredrik is daar helemaal niet dichtbij, de clubs zijn niet aan het onderhandelen', vertelt de trainer met een glimlach.

Slot geeft wel toe dat de Portugese grootmacht interesse heeft gehad. 'Ik ga niet voor de partij aan de andere kant praten. maar die zijn hier een hele tijd geleden geweest en dat heeft niet tot een overeenkomst geleid. In de tussentijd is er niet meer onderhandeld', besluit de 43-jarige coach uit Bergentheim.

In Enschede zal men blij zijn met het nieuws over Aursnes. Nu de middenvelder van de Rotterdammers lijkt te blijven, is de kans groter geworden dat FC Twente een jaar langer kan beschikken over sterkhouder Zerrouki.

'