Vermoedelijke opstelling PSV: Schmidt beschikt over sterkhouder in Europa League

Donderdagavond neemt PSV het in de Europa League op tegen Olympiakos. In Piraeus kunnen de Eindhovenaren om 18.55 uur de eerste stap zetten in de richting van de achtste finales. Roger Schmidt kan in Griekenland weer beschikken over Mario Götze, die geruime tijd niet inzetbaar was door een blessure, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd was de Duitse middenvelder een veelbesproken onderwerp. “Hij is met ons mee, kan spelen, dus dan kan hij ook starten", aldus de PSV-trainer. "Ik verwacht dat hij kan doen wat hij eerder heeft gedaan. Hij is een complete speler. Niet alleen in balbezit, hij is ook een harde werker, maakt veel meters, maar dit zal ook de eerste wedstrijd in zes of zeven weken tijd zijn voor hem. Als hij erin komt of vanaf het begin speelt, zal hij een impact hebben. Hij kan spelers beter verbinden dan hiervoor het geval was. Iedereen weet hoe goed hij kan zijn en dat hij ons spel en ook de spelers kan beïnvloeden". 

Oude bekende

PSV treft donderdagavond een oude bekende. Bruma speelt tegenwoordig op huurbasis voor Olympiakos. Bij PSV maakte de 26-jarige aanvaller weinig indruk, terwijl de Portugees de laatste tijd juist uitstekend presteert in Griekenland. In zijn laatste tien duels voor de Griekse topclub scoorde Bruma vier keer.

“Dat is geen verrassing voor mij, hij is een goed persoon en een goede speler”, vertelde Schmidt. PSV-middenvelder Pablo Rosario, die ook aanwezig was bij de persconferentie, kijkt uit naar de ontmoeting met Bruma: “Ik zal hem weer spreken. Wij zijn ons uiteraard bewust van zijn kwaliteiten". 

Vermoedelijke opstelling

Tegenover de terugkeer van Götze staat de afwezigheid van twee andere sterkhouders: Cody Gakpo en Mohamed Ihattaren zijn namelijk achtergebleven in Eindhoven. Gakpo is niet fit genoeg en zal in Nederland aan zijn herstel werken. Ihattaren is ziek en kampt bovendien met een spierblessure. Ook kan PSV niet beschikken over Nick Viergever en Noni Madueke, die beiden geblesseerd zijn. Een flinke meevaller voor Schmidt is dat Götze hersteld is van een blessure. Er wordt verwacht dat hij direct terugkeert in de basisopstelling. Ook Denzel Dumfries, die afgelopen weekend tegen ADO Den Haag (2-2) nog op de bank plaatsnam, is terug in de basis. Datzelfde geldt voor Mauro Júnior.

Vermoedelijke opstelling Olympiakos: Sá; Lala, Papastathopoulos, Ba, Reabciuk; Bouchalakis, M’Vila; Randjelovic, Fortounis, Masouras; El-Arabi

Vermoedelijke opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Sangaré, Rosario; Götze, Mauro Júnior; Malen, Zahavi.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl