Louis van Gaal na de wedstrijd: "We hebben niet verloren en dat is ook positief"

Louis van Gaal schoof na de teleurstellende 1-1 aan bij de NOS. Hij maakte een opvallend montere en positieve indruk.

Dit vond Louis van Gaal misgaan

Hij vond dat het Nederlands elftal in balbezit een 'slechte ouverture' had gespeeld en dat Ecuador feller was in de duels. Ook vond hij dat het team er niet in slaagde om bij balbezit goed te handelen, de bal niet kon houden en de goal heeft weggegeven. "Wij verloren ieder duel en als we de bal hadden gaven we hem aan de verkeerde kleur."

Dit vond Louis van Gaal van zijn spelers tegen Ecuador

Hij analyseerde zijn team en vond dat Noppert geen fout gemaakt heeft, al dacht het legioen daar duidelijk anders over. Ook vond hij dat Noah Aké zeker de tweede helft goed speelde. Daarbij zei hij dat hij veel middenvelders had geselecteerd en dat daar nog balans in moet komen. Dat vond hij ook voor de '3 jongens voorin'. Op de vraag om zijn spelers cijfers te geven ging hij niet in met de opmerking "ik wil achter mijn spelers staan".

Denkt Louis van Gaal nog steeds dat Oranje wereldkampioen kan worden?

Hij was opvallend positief in zijn antwoorden. Hij zei:"Zo bezien is het nog knap hoe we het uitgespeeld hebben. We hebben al 18 wedstrijden niet verloren en nu ook niet. Als we de zaak onder controle krijgen moet het lukken".

Tot slot deelde hij een sneer uit naar de journalisten en analisten Marco van Basten en Pierre van Hooijdonk. Hij zei dat het zou helpen als ze iets positiever waren. Dat lijkt er voorlopig niet in te zitten, want het is duidelijk wie de Oranjefans als zondebok zien. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl