5 voetballers die (net als Andy van der Meijde) een haartransplantatie kunnen gebruiken

5 voetballers die (net als Andy van der Meijde) een haartransplantatie kunnen gebruiken

Mannen die kaal worden, het is van alle tijden. Onder voetballers is dat uiteraard niet anders. Niet alle ‘slachtoffers’ accepteren hun haaruitval echter zomaar. Zij gaan in de tegenaanval. Andy van der Meijde was er daar één van. De oud-international koos voor een haartransplantatie.

Van der Meijde had naar eigen zeggen al vroeg last van zijn haaruitval en koos niet zomaar voor Hairplus medical care. De kliniek behandelde namelijk al 35.000 mensen en biedt verschillende vormen van haartransplantatie aan. Op 4 oktober 2014 was het zover voor Andy: Hairplus medical care transplanteerde zo’n tweeduizend grafts (haarzakjes), wat neerkomt op zo’n 4.500 haren. Voor de behandeling werden donorharen van de achterkant en de zijkanten van zijn hoofd gebruikt. De ingreep duurde zo’n negen uur en heeft ervoor gezorgd dat hij vanaf de zomer van 2015 weer met een volle bos haar door het leven kan; Andy hanteert nog steeds de tondeuse en scheert zijn hoofd nagenoeg kaal, al is dat kale hoofd - soms wél vol stoppels - inmiddels een keuze in plaats van een feit ;-)

Zo verliep de haartransplantatie van Van der Meijde:

Van der Meijde doorbrak overigens, als een van de BN'ers die de behandeling onderging, het taboe over deze cosmetische ingreep. De voormalig Ajacied is natuurlijk niet de enige (oud-)voetballer die een haartransplantatie niet misstaat/zou misstaan. Deze vijf bekende (ex-)spelers ‘verdienen’ wat ons betreft ook een dergelijke behandeling. Van der Meijde zou ze ongetwijfeld Hairplus medical care aanbevelen ;-)

Kennedy Bakircioglu

Kennedy Bakircioglu maakte tien jaar geleden de overstap van FC Twente naar Ajax. De Zweed speelt tegenwoordig in zijn thuisland, bij Hammarby IF. Denk jij dat een haartransplantatie Kennedy zou staan?

Arjen Robben

Arjen Robben scheert zijn hoofd tegenwoordig vrijwel helemaal kaal. Als de sterspeler van Oranje dat niet zou doen, zou hij met behoorlijke inhammen rondlopen. Ook bij de inmiddels 33-jarige Robben begon de haaruitval overigens al op jonge leeftijd. Op vijftienjarige leeftijd, als jeugdspeler van FC Groningen, was Robben nog wél gezegend met een flinke haardos.

Gervinho

Ivoriaans international Gervinho draagt vaak een haarband, maar verliest de aanvaller die, dan is het plotseling een heel andere Gervinho om te zien.

Gareth Bale

Ook Gareth Bale loopt geregeld over het veld met een haarband in. De Welshman zou zijn haar hebben laten groeien om zijn haaruitval te verbergen.

Ed de Goeij

Ed de Goeij is inmiddels vijftig en de voormalig international is door de jaren heen ook het en een ander aan haar verloren. En wees eerlijk: de oud-Feyenoorder zou zijn ‘oude’ kapsel van pak ‘m beet 25 jaar geleden nog heel goed kunnen hebben.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl