Ajax informeert in België over Alfred Schreuder.

De overstap van Ajax-trainer Erik ten Hag naar Manchester United is bijna rond. De 52-jarige oefenmeester tekent naar verluidt voor drie jaar bij de Engelse hoofdmacht. Ten Hag laat Ajax achter met flinke hoofdpijn. De Amsterdammers moeten nu opzoek naar een nieuwe trainer en hebben volgens De Telegraaf geïnformeerd bij Club Brugge voor Alfred Schreuder.

Schreuder was van 2018 tot en met 2019 assistent van Ten Hag bij Ajax, met wie hij de halve finale van de Champions League haalde. In de zomer van 2019 verliet hij Amsterdam voor 1899 Hoffenheim, waar hij aan de slag ging als hoofdtrainer. Dit was echter geen succes, Schreuder werd na één seizoen ontslagen door de club. Na zijn periode bij Hoffenheim nam toekomstige bondscoach Ronald Koeman hem mee naar FC Barcelona als assistent-trainer. Ook dit eindigde niet in een succes en zo kwam Schreuder in januari 2022 terecht bij Club Brugge.

In België stond de oefenmeester tot nu toe vijftien wedstrijden aan het roer. Van de vijftien won hij er elf, verloor Brugge twee keer en speelde zijn ploeg tweemaal gelijk. Hierdoor eindigde Club Brugge tweede in de reglementaire competitie en gaat de Belgische club de kampioensronde in met drie punten achter nummer één Union Saint-Gillois.

Een aantal dagen voor de eerste wedstrijd in de kampioensronde heeft Ajax geïnformeerd bij de Belgische club voor de hoofdtrainer. Volgens De Telegraaf staat Schreuder hoog op het lijstje van Ajax. De Amsterdammers zouden een bedrag van anderhalf miljoen euro op tafel leggen om Schreuder los te kweken uit België.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl