Feyenoord neemt jaar bedenktijd over nieuw stadion

De clubleiding van Feyenoord wil het komende jaar gebruiken om na te gaan denken over de komst van een nieuw stadion. Afgelopen weekend werd er nog een streep gezet door de komst van Feyenoord City. Na topoverleg gaat Feyenoord de komende twaalf maanden gebruiken als een adempauze.

stadion feyenoord

Na een overleg met gemeenteraadsleden en vertegenwoordigers van Feyenoord kwam naar voren dat de lokale politiek nog altijd trek heeft in een nieuw stadion. Dat schrijft het AD maandagavond. Volgens ingewijden van het medium heeft Feyenoord twaalf maanden bedenktijd nodig en ziet het dat het onder de huidige omstandigheden 'volstrekt onmogelijk is' om te kiezen voor een nieuw stadion.

De adempauze van twaalf maanden brengt volgens het AD de nodige problemen met zich mee. Zo moet Feyenoord langer in De Kuip spelen, zonder dat het stadion een grondige opknapbeurt krijgt, ten koste van de klachten die het binnenkrijgt. Zo beklagen supporters en sponsors zich over de huidige staat van het stadion. Daarnaast moet Feyenoord wel nog de projectorganisatie voor het nieuwe stadion betalen, waar het de miljoenen niet voor klaar heeft liggen. Wie deze kosten nu moet gaan ophoesten, durft het AD niet te melden.

Net binnen