FootyStats nu ook in het Nederlands beschikbaar

De befaamde pagina FootyStats.org is sinds kort ook in het Nederlands beschikbaar. De website staat bekend als een van de grootste databases inzake voetbalstatistieken. Zowel voor de fervente voetbalwedders als degene die af en toe een gokje wagen is deze site een ultiem hulpstuk om je winstkansen te vergroten.

FootyStats biedt uitgebreide statistieken voor niet alleen de grotere bekende competities, maar geeft ook aandacht aan de kleinere minder bekende competities. De site gaat er prat op dat net deze minder bekende competities ook minder bekend zijn bij de bookmakers en zodus ook vaker meer winstgevend zijn.

Statistieken

De aangeboden statistieken zijn niet enkel winst- en verlieskansen, goals en corners zoals op de meeste gelijkaardige sites. Ook gaan ze dieper in op kaarten, offsides, BTS (beide ploegen scoren), goals in eerste en/of tweede helft, vormreeksen en onderlinge confrontaties. Voor de grotere competities bieden ze zelfs uitgebreide spelersstatistieken aan. Dit alles op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier.

Ook vindt men er dagelijks een uitgebreid aanbod van tips van frequente gebruikers en geselecteerde wedstrijden, waar een verhoogd winstpercentage verwacht wordt. Gebruikers kunnen virtuele coins gebruiken om in te zetten op de wedstrijden waarvan zij denken dat er een bepaald resultaat zal uitkomen. Deze voorspellingen worden bijgehouden en op basis van hun resultaten krijgen de gebruikers een ranking. Zo kan je als gebruiker ook een overzicht hebben van welke gebruikers vaker een correcte voorspelling maken.

Behalve voorspellingen van gebruikers, gebruikt de website ook algoritmes en de kennis van een uitgebreid team van experts inzake statistieken en weddenschappen om een aanbod te bieden van de beste weddenschappen. Dit gebeurt dagelijks voor honderden wedstrijden uit tientallen competities.

Weddenschappen

Last but not least kan je ook cursussen vinden over hoe je op de beste manier de statistieken interpreteert en die gebruikt voor de weddenschappen. Experts leggen uit hoe je je winst kan maximaliseren en op de beste manier je weddenschappen voorbereidt en invult.


En net alsof dat niet genoeg was, is het wel degelijk een goed idee FootyStats te volgen op de sociale media. Dagelijks wordt er een gratis aanbod van de beste tips gepost en is er ook vaak een giveaway voor premium accounts te vinden.