Wie gaat er aan de haal met de Champions League-titel? Zet in en win!

Ruim een jaar geleden begon deze jaargang van het miljoenenbal dat de naam Champions League draagt. De eerste fluitsignalen klonken op de Faeroër eilanden en in San Marino. Hoe verder het toernooi vorderde, hoe mooier de ontknopingen leken te worden. In die lijn krijgen we hopelijk een onvergetelijke finale, waar ook nog wat mee te verdienen valt!

Om 21:00 zal afgetrapt worden tussen Real Madrid en Liverpool. De Spanjaarden nemen het beste gevoel mee vanuit de halve finale. Supersub Rodrygo werd de held van Madrid door vanuit een onmogelijke situatie nog een verlenging af te dwingen. Vervolgens schoot Karim Benzema zijn ploeg in die verlenging naar de finale. Liverpool trof Villareal en maakte het na een onbezorgde heenwedstrijd nog even spannend in de return, maar uiteindelijk werd de finale wel bereikt. De tweestrijd tussen de twee ginanten biedt kansen op een mooi extra zakcentje!

De Madrilenen staan voor de vijfde keer in acht jaar in de finale van het miljoenenbal. De vorige vier werden allen gewonen. Liverpool mocht in die tijd twee keer aantreden in de belangrijkste wedstrijd van het clubvoetbaljaar. In 2019 was Real Madrid de tegenstander en stond Lloris Karius op doel. Real Madrid won met 3-1, Gareth Bale had een groot aandeel. In dat duel werd Mohamed Salah al snel uit de wedstrijd 'geschopt' door Sergio Ramos. De Egyptenaar is uit op revanche, maar gaat dit The Reds ook lukken?

Liverpool (2.10) / Real Madrid (3.55) wint de finale

Het cliché 'finales zijn altijd saai' ging in de eerdere finale tussen Liverpool en Real Madrid niet op. Alleen de wereldgoal van Bale gaf al meer spektakel dan veel andere recente Champions League-finales. Kijk bijvoorbeeld naar de drie voorgaande keren dat de eindstrijd plaatsvondt. Telkens werd er niet meer dan twee keer gescoord. Wat gaat er dit jaar gebeuren?

Totaal aantal doelpunten meer dan 2.5 (1.72) / minder dan 2.5 (2.14)

Tot slot een blik op de mogelijke doelpuntenmakers. Karim Benzema is natuurlijk dé man en heeft zich dit seizoen al vele keren bewezen. In de Champions League trof hij in elf wedstrijden vijftien keer het net. Ook in de competitie was hij op schot en werd door zijn goals de landstitel binnengehaald. Kan de Fransman zijn fenomenale seizoen compleet gaan maken door Real Madrid naar een nieuwe Champions League-titel te leiden?

Karim Benzema scoort tegen Liverpool (2.40)

Liverpool en Real Madrid trappen zaterdagavond om 21:00 uur af in Parijs. Nieuwe storters ontvangen een free bet die kan oplopen tot maar liefst €50. Maar speel bewust, 18+. Registreer je nu!