'Tukkertje Lorenzo stuurt Vak P van Twente af op Roddelprater Jan Roos'

Er is al een tijdje een online oorlog gaande tussen Jan Roos en Dennis Schouten van het online programma Roddelpraat en zanger Lorenzo. In de aflevering van woensdag doen Dennis Schouten en Jan Roos er een schepje bovenop.

De Twentse zanger Lorenzo is bekend geworden door zijn video's op PowNed samen met Dennis Schouten. Zo verstoorde hij onder meer de training van FC Twente met zijn liedjes over Wout Brama en trainer Gonzalo Garciá. Destijds was alles nog koek en ei tussen de zanger en presentator van toen nog omroep PowNed, maar van een goede relatie is inmiddels geen sprake meer.

Lorenzo stuurt VAK P op Jan Roos af

In de uitzendingen van Roddelpraat komt Lorenzo regelmatig aan bod en wordt hij belachelijk gemaakt door Jan Roos en Dennis Schouten. Deze verbale oorlog heeft nu een kookpunt bereikt, blijkt uit de uitzending van woensdag. Jan Roos vertelt dat hij in één middag is gebeld door drie begeleiders van de Twentse zanger en dat hij in deze telefoontjes is bedreigd. De begeleiding van Lorenzo dreigt de harde kern van FC Twente richting het huis van de presentatoren te sturen.

Bekijk de beelden hieronder

Schouten en Lorenzo in betere tijden zingend bij de training van FC Twente