Is FC Utrecht of Vitesse de sterkste in de play-offs-clash?; Zet in en win!

In de play-offs om Europees voetbal nemen FC Utrecht en Vitesse het tegen elkaar op. Wie zet de eerste belangrijke stap richting de finale? Een mooie kans om een extra zakcentje te scoren bij Jack's Casino!

In de Eredivisie wist FC Utrecht dit seizoen niet te winnen van Vitesse. Op bezoek in Arnhem verloor het met 2-1 en in de eigen Galgenwaard bleef het steken op een 1-1 gelijkspel. Weet Utrecht de heenwedstrijd in de play-offs wel te winnen, of gaat Vitesse er met de winst vandoor?

FC Utrecht (1.95) / Vitesse (3.85) wint de eerste confrontatie in de play-offs om Europees voetbal

In de Eredivisie schoot Loïs Openda er op los. De Belgische-huurling wist in 33 wedstrijden maar liefst achttien het net te vinden. In vier wedstrijden tegen FC Utrecht kwam Openda niet tot scoren. Brengt de Belg daar donderdag verandering in?

Loïs Openda opent de score tijdens FC Utrecht-Vitesse (8.00)

Aan de kant van FC Utrecht is Anastasios Douvikas de grote man. De Griek was in de Eredivisie negen keer trefzeker. Tekent Douvikas ook in de heenwedstrijd tegen Vitesse voor een doelpunt?

Anastasios Douvikas weet het net te vinden tegen Vitesse (2.43)

FC Utrecht en Vitesse trappen donderdag om 21:00 uur af in de play-offs om Europees voetbal. Nieuwe storters ontvangen een free bet die kan oplopen tot maar liefst €50. Maar speel bewust, 18+. Registreer je nu!