Kieft voorspelt topper Feyenoord - PSV: "Botteghin en Senesi hebben geen feeling met elkaar"

Een hoop lovende woorden voor Feyenoord na de nederlaag tegen FC Porto (3-2) donderdag, maar Wim Kieft sluit zich daar niet bij aan. Trainer Dick Advocaat was tevreden en analist René van der Gijp noemde het zelfs 'de beste wedstrijd van het seizoen'. Kieft zag vooral een hoop misgaan. 

"Ik heb Feyenoord vanochtend helemaal teruggekeken. Daar word je toch niet echt blij van..", zegt de voormalig voetballer tegen Veronica Inside. Advocaat zag pluspunten, maar Kieft begrijpt dat niet. "Die keeper (Nick Marsman, red.) jongen..Ik had echt even het idee: we hebben die jongen onderschat de laatste jaren. Hij speelde vrij goed de afgelopen weken. Hij maakte nu echt twee ongelofelijke blunders."

PSV wint zondag 

"Maar ook met die eerste tegengoal met Leroy Fer en Eric Botteghin. Dan denk ik: hoe lang spelen jullie al? Ze zijn allebei rond de dertig, of ouder al. Praat een beetje met elkaar." Feyenoord speelt zondag te topper tegen PSV. Kieft denkt dat de Eindhovenaren gaan winnen. "Dat is ook het grote probleem voor zondag tegen PSV. Als je Donyell Malen hebt, Steven Bergwijn en Mohamed Ihattaren.. Ik ga zondag voor PSV, door de snelheid die ze hebben voorin. En door Botteghin en Marcos Senesi die geen feeling hebben met elkaar."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl